Chist Uretral

de Şelariu Loredana Ionela
(Galați, jud. Galați )

I: Bună seara, mă numesc Loredana am 20 de ani. Azi am fost la ginecologie si am un chist uretral cat o maslina mai mare si trebuie intervenție chirurgicală cauterizare.

Ma interesează cât costă cu tot cu consultație, cauterizare, spitalizare plătesc totul . Vă rog frumos sa îmi spuneti costurile am nevoie si ma interesează când pot face o programare la dumneavoastră.

Va multumesc o seară frumoasă.


R: Intr-o prima etapa va trebui sa va prezentati la o consultatie pentru a stabili indicatia operatorie si a va informa in ce consta aceasta si posibile repercursiuni pot fi.

Costul consultatiei este de 150 ron. Va puteti programa la tel 0219886. Costul interventiei este in jur de 2500-3000 ron (include spitalizare, anestezie, interventie, dar nu include consulturile sau analizele necesare inainte).

Daca doriti ma pot interesa la departamentul responsabil de la Ponderas si va pot spune pretul exact. Daca nu va pot face legatura cand va prezentati la consultatie.

O zi buna!
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.