Congresul National de Urologie
ROMURO 2016

In data de 08.06.2016, a inceput la Bucuresti, al XXXII - lea CONGRES NATIONAL DE UROLOGIE - ROMURO 2016, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti. Ma bucur sa particip la prestigiosul eveniment stiintific organizat de ASOCIATIA ROMANA DE UROLOGIE.


Timp de trei zile, elita corpului medical de specialitate din Romania, alaturi de respectati colegi din strainatate, vor analiza cele mai noi informatii din domeniu, dar si impactul noilor tehnologii asupra interventiilor.

Ca medic urolog, sunt convins ca noile tehnici, cele mai bune practici si mai ales aparatura de ultima generatie reprezinta impreuna cu expertiza si profesionalismul garantia oferita pacientilor ca sanatatea acestora este pe maini bune.

In calitate de membru al Asociatiei Americane a Laserului si al Societatii Europene de Urologie, salut prezenta la Bucuresti a unor reputati specialisti din strainatate, care vor organiza, in cadrul Congresului de Urologie, cursuri de pregatire pentru colegii romani.

Noile tehnici de tratare a cancerului de prostata, impartasite de specialistii Scolii Europene de Urologie

In data de 10.06.2016, au avut loc cursurile Scolii Europene de Urologie, in cadrul Congresului de Urologie.


Curs Scoala Europeana de UrologieCurs Scoala Europeana de Urologie


Au participat, alaturi de specialisti romani, colegi din Marea Britanie, Suedia si din Italia. Am discutat, alaturi de specialistii straini, aspecte moderne privind cancerul de prostata in stadii avansate sau dificil de tratat, refractar la tratament. Aceasta reprezinta cea mai frecventa forma de cancer, la barbatii trecuti de 60 de ani, mai frecventa chiar decat cancerul de colon sau cel pulmonar.

Statisticile medicale arata ca unul din sapte barbati este predispus sa faca, in timpul vietii, cancer de prostata. Tratamentul cazurilor descoperite in stadii avansate reprezinta o provocare pentru medicina moderna. A fost o adevarata provocare ca, alaturi de expertii occidentali, sa constatam ca noile tehnici folosite in clinicile lor sunt accesibile si in Romania.

Ca medic urolog, la Spitalul Ponderas am la dispozitie cele mai inovative tehnologii in domeniu, astfel incat informatiile si tehnicile noi impartasite de colegii straini sunt pe deplin aplicabile in practica tratarii pacientilor nostri. 

» » ROMURO 2016


Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.