Durere în timpul ejaculării

de Bogdan Lobont
(Oradea)

I: Ma numesc Bogdan și am o întrebare.
De mai puțin de o luna mi-a scăzut pofta sexuala de care nu duceam lipsa și în ultima perioada în momentul ejaculării simt scurte dureri în penis, și uitându-mă mai atent am observat ca o parte din spermă mea ii cumva ca și un jeleu deci nu în totalitate precum o crema cum este normal.

Sunt curios dacă am o problema sau am o perioada mai "prosta" din punct de vedere al dorinței sexuale. Precizez ca nu ma doare după ejaculare și în timpul ejaculării simt scurte dureri înauntru în penis.

Sunt îngrijorat va rog sa îmi răspundeți în măsură timpului disponibil.

Nu am avut parte de alte diagnosticări sau un anume tratament.


R: Exista variatii fiziologice (normale) ale libidoului (dorintei sexuale) legate de activitatea zilnica (stres), partenera sau alte afectiuni.

Modificarile aspectului spermei pot arata o inflamatie la nivelul prostatei (care ar putea explica si problemele resimtite de dvs la ejaculare). De regula insa prostatita se insoteste si de manifestari urinare (pe care dvs nu le descrieti).

Ar trebui efectuat un examen ecografic si un tuseu rectal, eventual o spermocultura (pentru a indetifica daca este sau nu prezenta o infectie). Daca toate acestea sunt normale nu aveti de ce sa va faceti griji.

Daca insa se depisteaza o protatita ar trebui inceput un tratament (antibiotic si antiinflamator) si schimbat stilul de viata (sport, evitat sedentarism, frig, umezeala).

O zi buna!
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.