Fren scurt

de Mihai

I: Cred ca frenul penisului meu este prea scurt. Motivul pentru care cred asta este ca atunci cand trag tare de preput in spate, imi trage capul penisului in jos (incearca sa-l indoaie, este normal?)

Forma penisului este incovoiata in jos, daca metin tras de preput tare, simt o mica durere/ si placere la fren si ejaculez imediat daca mentin tras tare.

Mai exact preputul in erectie sta imediat in spatele capului, lipit de coroana, degeaba il trag mai inspate , revine la loc in spatele capului penisului. Se decaloteaza in erectie dar numai pana in spatele capului penisului, mai in spate doar daca il trag si dupa revine inapoi uneori sta putin si pe cap.

Ejacularea precoce imi da destul de multe batai de cap, o controlez destul de greu daca coordonez eu si ma opresc cand cand e aproape de punctul culminant, dar cand coordoneaza partenera ejacularea apare foarte repede daca nu se opreste cand spun.

Care este parerea dvs?


R: Poate fi un fren scurt (posibila cauza chiar de ejaculare precoce).

Atunci cand apar asemenea probleme ca cele descrise de dvs se poate impune o interventie care urmareste incizia frenului (frenoplastie). Poate fi efectuata clasic sau cu ajutorul laserului.

Scopul interventiei este de a permite decalotarea fara sa se deformeze glandul, evitand astfel neplacerile din timpul actului sexual.

Va recomand sa fiti consultat de un specialist si eventual sa se efectueze interventia.

GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.