Nodul Moale

de Tiplea Stelian
(Sighetu Marmatiei)

I: De aproximativ 3 luni am o infectie superficiala la pielea penisului si apoi s-a extins si pe scrot, este ca o iritatie

Pentru ca locuiesc in Londra am fost la doctor dar ei se misca foarte incet cu toate investigatiile asa ca de vreo 2 saptamani am observat ca la palpare deasupra fiecarui testicul am ca si o pungulita cu gel (1 cm) care nu doare deloc dar totusi sunt ingrijorat ca nu stiu ce este si nu vreau sa se agraveze mai ales ca dupa 2 tipuri de creme pentru infectie nimic nu s-a schimbat si inca doctorul nu stie care este diacnosticul exact!!!

Va rog sa imi dati ceva sfaturi daca se poate!
Va multumesc foarte mult.


R: Daca acea colectie este in interior (se simte langa testicul in interior) poate fi vorba de un chist de epididim - pentru diagnostic necesita doar o palpare si o ecografie testiculara (nu sunt necesare alte investigatii).

In acest caz se poate impune un tratament (indepartarea chistului) doar daca aceste creste si devine deranjant (doare sau incurca datorita volumului).

Daca insa acea colectie este la nivelul pielii scrotului ar putea fi o infectie si in acest caz poate fi necesara o mica incizie a colectiei, eventual recoltare puroi pentru examen bacteriologic si tratament antibiotic adecvat.

Imi este dificil sa va dau alte informatii fara un consult.

O zi buna!
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.