Pata Alba

de Marius
(Potlogi Dambovita)

I: Am 37 ani si de cateva luni de zile mi-a aparut o pata alba pe penis si prezinta mici crapaturi si am o usturime la decalotare.

Mentionez faptul ca nu am facut sex neprotejat cu alta persoana in afara de sotia mea si ea nu are nici o problema. La inceput era doar o pata alba dar acum prezinta mici crapaturi si dupa orice act sexual mi se provoaca o rana usturatoare si aproape de sangerare iar la palpare se simte un mic punctulet iesit in proeminenta.

Ce unguent imi sugerati sau ma rog tratament??


R: Poate fi vorba de o candidoza asociata sau nu cu un microb. In aceste cazuri se prescrie un antifungic asociat sau nu cu un antibiotic.

Ar trebui recoltata o secretie pentru examen bacteriologic si stabilit un tratament corect. Din descrierea dvs nu poate fi exclus nici un lichen plan.

Vedeti ca pot fi mai multe posibilitati dificil de apreciat dupa doua randuri si fara a vedea leziunea. Va recomand un consult de specialitate sau dermatologic.

GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.