Penis Mic la Copil

I: Baietelul meu are 12 ani, in cateva luni implineste 13 ani si are o problema legata de dimensiunea penisului care este foarte mic, aprox 3 cm iar aceasta dimensiune nu s-a mai modificat de cel putin 7 ani.

Dimensiunea este similara cu a unui copil de 3-5 ani. Nu cred ca este normal deoarece tot pe blogul Dvs am citit ca penisul baietilor creste pana la intervalul de varsta 16-21 de ani.

Este si un pic suproponderal din pacate, nu stiu daca are legatura. Am sunat sa fac programare la clinica la care activati de marti pana joi insa din pacate mi-au spus ca Dvs nu consultati copii sub 14 ani.

Nu stiu daca un medic pediatru are suficienta competenta in acest domeniu pentru a-l ajuta pe baietelul meu de aceea va rog daca il puteti totusi consulta Dvs sau ma puteti trimite la un medic pediatru care are expertiza in acest domeniu.

Va multumesc!


R: Dimensiunea penisului este diferita de la un barbat la altul dar din descrierea dvs pare sa fie vorba de o dezvoltare deficitara.

De multe ori sunt tulburari hormonale (deficit de testosteron de exemplu).

Va puteti programa sa-l vad si eu (fie spuneti la call center ca aveti acordul meu fie faceti programarea pe numele dvs).

Este foarte posibil sa va indrum ulterior catre un endocrinolog pediatru.

Pentru Programari Online Gasiti Formularul Aici !

O zi buna!
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.