Perete Vezica Ingrosat

de Poparad Ileana
(Cumpana jud Constanta)

I: Sunt foarte necajita deoarece fiica mea care are 28 de ani a avut mai multe infectii urinare. A facut analize si de doua ori a iesit E coli, recidivat. Ultima data a facut urocultura si a iesit E Coli si ecografie, cu rezultatul unei vezici cu perete ingrosat. I s-a recomandat cistoscopie.

Sunt din Constanta, fiica mea locuieste in Bucuresti, unde a ramas sa lucreze dupa terminarea facultatii. Am sustinut-o material pentru studii, si o sustinem in continuare, dar suma care i se cere la Sanador pentru cistoscopie mi se pare foarte foarte mare.

Pentru sanatatea ei putem sa facem rost de banii acestia, dar totusi doresc si o alta parere.

Intrebarea mea este cum ar putea sa ajunga la un consult la dl dr. Gheorghe Nita si daca aceasta investigatie se poate realiza si cu o suma mai rezonabila. Am inteles ca unde a fost ea , pretul este de 3000 de lei.

Multumesc.


R: Cistoscopia se poate efectuat in cadrul spitalului Ponderas. Pretul este de 1300 ron (cu anestezie locala, care de cele mai multe ori este suficienta).

Daca se impune un alt tip de anestezie (intravenoasa sau rahidiana) se adauga pretul acesteia (cca 600 ron). Acest lucru se hotaraste in urma consultatiei.

Pretul consultatiei este de 200 ron. Daca doriti puteti efectua o programare la Ponderas - tel 0219886.

O zi buna!
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.