Ptoza Renala


Dionisie Petrache - Ticleni

Multumesc domnule Doctor Gheorghe Nita!

Sunt un pacient de 54 de ani, cu rinichiul stâng ptozat. In decursul anilor, datorita acestei malformatii de pozitionare a rinichiului si a ureterului ingustat, am avut un "istoric" medical destul de "incarcat".

In ultimi zece ani situatia din rinichi s-a agravat, cele patru pietre din rinichi au crescut foarte mult fiecare dintre ele avand intre 1 cm si 1.8 cm formand practic un conglomerat ce a dus la umflarea si aproape blocarea rinichiului, conform CT efectuat in luna septembrie 2015.

In decursul anilor am incercat sa scap de aceste pietre prin mai multe incercari de spargere a acestora prin ESWL-(fara rezultat). Operatia prin nefrostomie percutanata nefiind posibila datorita pozitiei rinichiului langa coloana vertebrala. De altfel, urologii la care am fost, spuneau ca operatia clasica-deschisa este singura varianta, pana cand am fost la domnul doctor Gheorghe Nita care mi-a recomandat si a intervenit in rinichi prin Ureteroscopie flexibila.

Acum sunt OK, pietrele au fost scoase din rinichi, la o zi dupa interventie am plecat acasa, sunt activ cu stare generala foarte buna.

Va multumesc pentru sansa pe care mi-ati acordat-o de a avea un rinichi sanatos, fara complicatiile unei operatii clasice. Aceasta fiind posibila datorita profesionalismului dumneavoastra si echipei de la spitalul Ponderas.

Cu stima,
Dionisie P.Return to Testimoniale.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.