Sifilis

de Adrian

Problemele mele au inceput undeva prin luna Decembrie 2014, cand simteam o durere la apasare in partea dreapta jos si la baza penisului. Am mers la medicul de familie care m-a trimis la chirurg pentru ca e apendicita cu siguranta.

Am ajuns acolo, se pare ca nu era apendicita ci o infectie urinara (mentionez ca am facut un test de urina), am urmat un tratament cu antibiotice timp de vreo 7 zile, dupa care durerea a trecut.

Pe la sfarsitul lunii ianuarie am mers la urolog pentru ca durerea revenise si in plus mai simteam si o durere de penis.

Urologul a zis ca rinichii si prostata e in regula, dar mi-a dat o trimitere la dermatologie pentru ca i-am spus si despre o "buba" daca pot sa o numesc asa care mi-a aparut pe penis. Semana exact ca atunci cand te zgarii si se face scoarta. In regula, se facea scoarta dar nu se mai vindeca.

Doamna doctorita de la Dermatologie ma trimite la sange. Surpriza suprizelor vine ziua urmatoare! SIFILIS! Am crezut ca totul s-a daramat in jurul meu.

E de mentionat faptul ca am 26 de ani, sunt activ sexual si in unele cazuri nu m-am protejat. Ciudat e faptul ca am iubita de 5 ani si dupa ce a facut si ea analizele, ale ei sunt negative.

Problema e ca acum dupa 3 luni de la tratament, uneori mai simt ca ma ustura cand urinez (nu foarte des) si de cateva zile simt o durere in penis, ceva de genul unei sageturi de la capul pana aproape la baza penisului, o simt asa pe partea din spate a penisulu, cam pe linia atei penisului.

Vreau sa stiu ce poate sa insemne asta?

Va multumesc tare mult!


R: Sifilisul este o boala cu transmitere sexuala cu evolutie grava in cazul in care nu este tratata si cred ca asta ar trebui sa va ingrijoreze cel mai mult.

Cred ca toate partenerele dvs. trebuie sa stie de afectiunea dvs.

Usturimile uretrale pot fi datorate unei afectiuni concomitente (este posibil sa fie un microb tot cu tramistere sexuala) - se numeste uretrita.

Ar trebui efectuat un examen de secretie uretrala (examen bacteriologic, chlamidia si mycoplasma) pentru a vedea daca acolo exista o infectie si in functie de rezultat de stabilit un tratament.

Daca rezultatele secretiei vor fi negative nu e nimic de speriat si nu trebuie sa va faceti griji.

GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.