Tehnici video-asistate in patologia urologica

In data de 08.11.2017 s-a desfasurat prima zi de curs "Tehnici video-asistate in patologia urologica" (Video - Assisted Techniques Techniques for Urological Pathology).


Tehnici video-asistate urologie
Curs Tehnici video-asistate urologie

Este al doilea an consecutiv cand sunt implicat in organizarea acestui curs desfasurat la Surgical Training Institute (STI) din cadrul Ponderas Academic Hospital si adresat tinerilor medici urologi interesati sa aprofundeze tehnica ureteroscopiei flexibile precum si procedurile laparoscopice de baza.

S-au inscris 12 medici din Bucuresti, Craiova si Sibiu.

La buna desfasurare a sesiunilor teoretice si practice si-au adus contributia: Prof. Copaescu Catalin (Ponderas Academic Hospital), Prof. Jinga Viorel (Bucuresti), Dr. Mircea Onaca (Olanda), Dr. Rad Marcel (Cluj), colegi din cadrul Departamentului pe care il coordonez si asistente din Blocul Operator.

Le multumesc tuturor pentru implicare.


Curs Tehnici video-asistate Ponderas Academic Hospital
Medici participanti la curs

A fost o zi plina de activitati antrenante care sper ca vor contribui la cresterea abilitatilor tinerilor medici interesati in promovarea tehnicilor moderne minim invazive.

Vor urma inca doua zile de curs in care se vor efectua operatii demonstrative precum si mai multe sesiuni de training (pe diverse mulaje sau animale anesteziate).

» » Tehnici video-asistate


Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.