Trichomonas Vaginalis

de Serghei
(Iasi)

I: Acum 4 luni am fost operat de apendicita mi s-a introdus cateter pentru ca dupa operatie numai puteam urina. Dupa aceia mi-a iesit candida si vreo luna am primit tratament cu antiseptic fluconazol si mucofin sprei. Pe urma a inceput sama usture la urinat.

Medicul m-a trimis sa dau analiza de trichomonas vaginalis si a fost pozitiv. Am urmat un tratament cu trihopol siflagyl lavomax si antibiotic injectii si parca mi-a trecut usturimea dar pe capul penisului mi-au iesit ca niste bubite mici si rosii si nu inteleg ce e asta.

Am facut din nou analize dupa tratament acum 2 saptamini la trichomonas vaginalis si in analiza e scris cultura izolata trihomanus vaginalis pozitiv.

Domnu doctor o intrebare este cronica boala?
Am fost la medic si mi-a prescris din nou medicamente: lovomax,trihopol flagil,secnidox klotrimazol,unguent virotex.


R: Nu ai precizat varsta si daca ai o partenera stabila.

Infectia cu trichomonas este una cu transmitere sexuala si este posibil ca (in cazul unui cuplu) infectia sa treaca de un partener la altul daca tratamentul nu se face la ambii.

Nu este vorba de o infectie cronica. Sper ca dupa a doua cura de tratament sa treaca. Oricum este bine sa mergi din nou la medic dupa terminarea tratamentului pentru a recolta din nou pentru cultura.

O zi buna!
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.