Tunica Penis

de Nicu
(Mures)

I: Buna ziua domnule doctor

De vreo 4 zile am observat ca vena tunica (am aflat dupa control numele ) pare a fi marita, adica se simte la atingere, fara dureri, usturimi.

Am fost la un doctor urolog si mi-a spus ca nu e nimic grav, dar sa fac repaus sexual 2 saptamani si sa nu o fortez pana revine ca se poate rupe. Ok eu am intrebat in caz ca se rupe ce s-ar intampla, el mi-a zis operatie. Dar am fost prea stresat pe moment sa intreb daca in cel mai rau caz pot fi probleme cu erectia in caz ca se rupe.

Deci momentan la atingere se simte vena tunica (tunica albuginea), nu doare nu deranjeaza deloc decat la atingere o simt. In erectie pare a se simti mai bine probabil pentru ca se intinde mai mult. Mi s-a zis ca revine dar repaus sexual 2 saptamani.

Deci din cauza acestei vene tunice albuginea se poate pierde erectia? In mod normal la o problema minora de genul cum am eu, minora a spus doctorul, fara dureri doar se simte vena cand ating ,cam cat timp ar dura sa revina la normal?

S-ar putea rupe in orice moment sau doar la o fortare mare de tot ?

Multumesc.


R: Nu ar trebui sa fiti asa impacientat. Din cate descrieti este o problema minora. Repausul sexual 2 saptamani ar trebui sa fie suficient.

Nu pot apare probleme de erectie (chiar in cazul unei ruperi).

O zi buna
GNita

Click aici pentru a face un comentariu

Alatura-te si scrie propria ta pagina! Este usor de realizat. Click aici si intoarce-te la Intreaba Medicul.Ai probleme de sanatate?

Solicita o consultatie de specialitate sau a 2-a opinie medicala !Ti-a fost utila informatia?


Sustine-ne cu un Like pe Facebook!
Aboneaza-te la Newsletterul e-Urolog!


Arata articolul prietenilor tai! 

Foloseste butoanele din stanga sau de mai jos.